Fiscale praktijkcursus bedrijfsopvolging voor IB-ondernemers en DGA's op 2 juli 2014

Deze praktijkcursus zal worden gegeven te Wassenaar (Van der Valk Hotel) op woensdag 2 juli a.s. van 19.30 uur tot 22.45 uur (er is dan geen WK-wedstrijd). De te bespreken onderwerpen zijn o.a.:
De ruisende en geruisloze overdracht in de IB;
- De VOF en CV als tussenstap bij bedrijfsopvolging;
- Gevolgen overdracht onroerende zaken voor de overdrachtsbelasting (vrijstelling?);
- Bedrijfsoverdracht door een DGA in een BV-situatie; 
- Toepassing van de bedrijfsopvolgingsregeling voor de schenk- en erfbelasting.
Aangezien alle onderwerpen aan bod komen in de vorm van casusposities, is het geleerde direct toe te passen in de fiscale praktijk van de mkb-adviseur. 

De kosten per deelnemer bedragen € 175, excl. BTW. Elke tweede deelnemer van hetzelfde kantoor krijgt 40% korting. Na aanmelding zal per e-mail een factuur aan u worden verzonden. Na betaling daarvan is de aanmelding definitief.

Na afloop van de cursus ontvangt u voor de deelname ten behoeve van de PE-punten een bewijs van deelname (o.a. relevant voor de NBA en de NOAB). Als u lid bent van het RB dan krijgt u na deelname aan de cursus door ons automatisch PE-punten toegewezen via het PE-onlinesysteem waar wij als geaccrediteerde opleidingsinstituut gebruik van maken.

Aanmelding kan eenvoudig door het sturen van een e-mail naar info@opgenoort.net onder vermelding van ‘cursus bedrijfsopvolging’ en het aantal deelnemers.