Over belastingadviseur Michiel Opgenoort

Indien u ons benadert voor belastingadviesdiensten of voor het verzorgen van fiscale cursussen zult u meestal direct te maken krijgen met Michiel Opgenoort. Eén aanspreekpunt maakt de communicatie eenvoudig en is wel zo prettig, zo leert de praktijk.

Michiel Opgenoort, geboren 13 augustus 1967, heeft na het behalen van zijn HEAO-diploma fiscale economie in Arnhem aan de universiteit in Tilburg zowel de studierichting fiscale economie als fiscaal recht met succes afgerond. Als belastingadviseur heeft hij circa 10 jaar ervaring opgebouwd bij een middelgroot accountants-/belastingadvieskantoor (BDO CampsObers, o.a. te Den Haag) en daarna bij een kleiner belastingadvieskantoor (PMV Belastingadviseurs te Rijswijk).

Tevens is hij al jarenlang actief als docent belastingrecht op de Haagse Hogeschool en verzorgt hij (in-company)cursussen op fiscaal vlak.

Sinds medio 2002 is hij als fiscaal jurist voor zichzelf begonnen met een eigen onderneming gericht op fiscale advisering en het verzorgen van cursussen over belastingrecht. Daarnaast is hij directeur en mede-eigenaar van Fiscalist.tv, een website voor fiscale advisering via de webcam.

Michiel woont en werkt vanaf begin 2005 in Leiden. In zijn vrije tijd gaat hij graag hardlopen bij de Leidse Roadrunners. Tot slot publiceert hij regelmatig over interessante fiscale wetenswaardigheden en is hij als auteur betrokken bij het blad Belastingmagazine en het PE-tijdschrift voor de bedrijfsopvolging.