Belastingadviesdiensten
 

De tarieven voor het inschakelen van een belastingadviseur liggen, afhankelijk van de soort werkzaamheden,  tussen de € 150 en € 250 per uur (excl. BTW). Eventuele reistijd wordt voor de helft doorberekend. Onze gedachte is dat een belastingadviseur alleen datgene doet waarvoor hij zijn meerwaarde kan aantonen.  De meer routinematige werkzaamheden kunnen vaak beter door een ander, bijvoorbeeld een administrateur, worden gedaan.

Soms leent de opdracht zich voor een vaste prijsafspraak. Ook een afspraak op no cure no pay basis is mogelijk. Vraag er gerust naar!!

Fiscale cursussen
 

Het liefst komen wij de cursus bij u op locatie verzorgen. De minimale cursusduur is 2 uur. Wij hanteren een tarief per contactuur van € 400 (excl. BTW). Dat is inclusief reis- en voorbereidingstijd.

Voordat de cursus wordt gegeven stemmen wij graag de inhoud met u af, waardoor goed kan worden ingespeeld op de behoefte van de cursisten.

Opgenoort Belastingadvies is een handelsnaam van Opgenoort Holding BV. Op alle diensten zijn de leveringsvoorwaarden van toepassing die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27252989.

 

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.