Opgenoort Belastingadvies voor accountants en administrateurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare gedreven belastingadviseur die u bijstaat bij fiscale zaken die in uw praktijk voorkomen? Vindt u het prettig dat u die adviseur rechtstreeks kunt aanspreken, telefonisch dan wel per e-mail?

Opgenoort Belastingadvies, de aanvulling op uw praktijk

Als belastingadviseur opereren wij onafhankelijk. Wij kunnen uw jaarrekening- en belastingaangiftepraktijk met onze dienstverlening aanvullen op punten die voor uw cliënten van belang zijn. Opgenoort Belastingadvies heeft zelf geen aangiftepraktijk is daarom geen concurrent voor uw kantoor. Wij zien uw kantoor in potentie juist als een belangrijke partner. Onze fiscale dienstverlening is erop gericht uw positie ten opzichte van uw cliënt en in de markt verder te versterken.

Wanneer uw cliënt ingrijpende investeringsbeslissingen gaat nemen of andere stappen wil zetten die een omvangrijke fiscale impact hebben, is het zaak om fiscale risico’s te vermijden en te kiezen voor fiscale zekerheid. Hierbij dient uiteraard de belastinglast zo laag mogelijk worden gehouden.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Snelheid, een reactie binnen 24 uur is bij ons gebruikelijk;
  • Praktische en efficiënte aanpak, daar waar het kan geen uitgebreid schriftelijk advies maar een helder stappenplan;
  • Duidelijkheid over de kosten en tijdsplanning;
  • Heldere communicatie en vanzelfsprekend het nakomen van afspraken.
Accountants- en administrateurs

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.