Bent u financieel  of juridisch adviseur? Ook bedrijfsadviseurs, notarissen en advocaten hebben cliënten waar fiscale zaken een rol spelen die vragen om een oplossing. Wij begrijpen uw taak die u heeft als adviseur van uw cliënt.  Vindt u het prettig om nauw contact te hebben met een praktisch ingestelde belastingadviseur die bij uw advisering fiscaal een oogje in het zeil houdt?

Opgenoort Belastingadvies, de aanvulling op uw praktijk

Als belastingadviseur opereren wij onafhankelijk. Wij kiezen daarbij uitsluitend partij voor u en uw cliënt. Wij zien u in potentie als een belangrijke zakenpartner. Onze fiscale dienstverlening is erop gericht uw positie ten opzichte van uw cliënt en in de markt verder te versterken.

Wanneer uw cliënt omvangrijke investeringsbeslissingen gaat nemen of andere stappen wil zetten die een omvangrijke fiscale impact hebben, is het zaak om fiscale risico’s te vermijden en te kiezen voor fiscale zekerheid. Hierbij dient uiteraard de belastinglast zo laag mogelijk worden gehouden.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Snelheid, een reactie binnen 24 uur is bij ons gebruikelijk;
  • Praktische en efficiënte aanpak, daar waar het kan geen uitgebreid schriftelijk advies maar een helder stappenplan;
  • Duidelijkheid over de kosten en tijdsplanning;
  • Heldere communicatie en vanzelfsprekend het nakomen van afspraken.

 

 

Adviseurs

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.