Heeft u als ondernemer niet alleen behoefte aan een goed contact met uw accountant, maar ook met uw belastingadviseur? En dan bedoelen wij een belastingadviseur die praktisch ingesteld is en die ook nog eens een keer goed bereikbaar is?

Als belastingadviseur opereren wij onafhankelijk. Opgenoort Belastingadvies stelt geen jaarrekeningen op en heeft geen eigen aangiftepraktijk en is daarom geen concurrent voor uw accountant. Belangrijke beslissingen met fiscale impact kunnen het beste genomen worden in goede samenspraak met de accountant en de belastingadviseur. Voor u als cliënt betekent dit dat u met name ook fiscaal goed geïnformeerd wilt worden en uiteindelijk de beslissing zelf neemt.

Opgenoort Belastingadvies zet zich graag in om fiscale risico’s binnen uw onderneming te vermijden, daar waar nodig fiscale zekerheid te geven en -last but not least- zoveel mogelijk belasting te besparen. Hierbij schuwen wij niet voor innovatieve oplossingen die buiten de gebruikelijke denkkaders liggen, zolang het maar wel legaal blijft.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Snelheid, een reactie binnen 24 uur is bij ons gebruikelijk;
  • Praktische en efficiënte aanpak, daar waar het kan geen uitgebreid schriftelijk advies maar een helder stappenplan;
  • Duidelijkheid over de kosten en tijdsplanning;
  • Heldere communicatie en vanzelfsprekend het nakomen van afspraken.
MKB-ondernemers

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.