Belastingadviseur mr. drs. M.E.H. Opgenoort is gespecialiseerd in bedrijfsopvolgingssituaties, inbreng in en herstructureringen van BV-structuren, innovatiebox en het oplossen van conflicten met de Belastingdienst.

Een accountants- of administratiekantoor is meestal prima in staat om uw fiscale belangen te behartigen als het gaat om veel voorkomende werkzaamheden. Hierbij kan worden gedacht aan het verzorgen van diverse belastingaangiften, het afhandelen van eenvoudige bezwaarschriften en het voeren van andere correspondentie met de Belastingdienst.

Bij bijzondere gebeurtenissen reikt de kennis en/of ervaring van dit kantoor soms niet ver genoeg om u optimaal van dienst te zijn. In dat geval is overleg met een gespecialiseerde belastingadviseur gewenst die de zaken deskundig en voortvarend aanpakt, liefst in goede samenspraak met de accountant of administrateur.

Wij werken inmiddels al meer dan 20 jaar nauw samen met meer dan 30 administratie- en accountantskantoren, voornamelijk in de regio Leiden / Den Haag / Amsterdam / Rotterdam. Deze kantoren zijn meestal net te klein om een eigen ervaren belastingadviseur in dienst te nemen.

Mr. drs. Michiel Opgenoort is al meer dan 30 jaar actief als fiscalist c.q. belastingadviseur en adviseert onder meer bij bedrijfsoverdracht, bedrijfsovername of fusie, herstructurering van het bedrijf, inbreng in een BV-structuur, toepassing van de innovatiebox en conflicten en onderhandelen met de Belastingdienst. Ook voor vermogende particulieren en DGA’s is hij in staat om de fiscale positie verder te optimaliseren.

Daarnaast is Opgenoort Belastingadvies / FiscVision actief in het verzorgen van diverse fiscale cursussen (belastingrecht).

Opgenoort Belastingadvies is een handelsnaam van Opgenoort Holding BV en is gevestigd te Leiden, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27252989. De directeur van Opgenoort Belastingadvies / FiscVision is fiscaal jurist en econoom mr. drs. Michiel Opgenoort.

Michiel Opgenoort -belastingadviseur

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.