Opgenoort Belastingadvies is dé partner als het gaat om belastingadvies bij bedrijfsoverdracht. Jarenlange ervaring met dit soort trajecten en met name de succesvolle afloop, onderstrepen dit.

Voorbeelden belastingadvies bij bedrijfsoverdracht

Bij de bedrijfsoverdracht komt u voor veel vragen te staan. Zo moet bijvoorbeeld de waarde van het bedrijf bepaald worden. Daarnaast moet worden bekeken of het een haalbare prijs is. Gaat het om een aandelentransactie of een activa-passiva transactie? En -ook heel belangrijk- hoe kan het fiscaal geruisloos en zonder risico?

Zo zijn er nog veel meer zaken waarmee er rekening moet worden gehouden bij bedrijfsoverdracht. Geen slecht idee dus om de hulp van een goede belastingadviseur in te schakelen. Opgenoort Belastingadvies bijvoorbeeld!

Waarom belastingadvies bij bedrijfsoverdracht?

Een belastingadviseur kan een bedrijfsoverdracht in goede banen leiden. Het laatste wat u zou willen is achteraf de ellende van de fiscus op uw bordje krijgen. Een goed belastingadvies kan een bedrijfsoverdracht vlekkeloos laten verlopen.

Belastingadvies bedrijfsoverdracht

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.