Opgenoort Belastingadvies is dé partner wanneer u te maken krijgt met bedrijfsovername en een belastingadviseur nodig heeft voor fiscaal advies. Jarenlange ervaring met met belastingadvies bij bedrijfsovername maken Opgenoort Belastingadvies de juiste keuze.

Voorbeelden belastingadvies bij bedrijfsovername

Bij de bedrijfsoverdracht komt u voor veel vragen te staan. Zo moet bijvoorbeeld de waarde van het bedrijf bepaald worden. Daarnaast moet worden bekeken of het een haalbare prijs is. Gaat het om een aandelentransactie of een activa-passiva transactie? Hoe kan het fiscaal geruisloos en zonder fiscale risico’s?

Zo zijn er nog veel meer zaken waarmee er rekening moet worden gehouden bij bedrijfsovername. Raadzaam dus om de expertise van een belastingadviseur in te zetten.

Waarom belastingadviseur bij bedrijfsovername?

Een belastingadviseur kan bij een bedrijfsovername het verschil maken tussen een soepele en voordelige afwikkeling en een geldvernietigend fiscaal drama. Kies dus ook bij uw bedrijfsovername voor de belastingadviseur van Opgenoort.

Meer informatie over belastingadvies bij bedrijfsovername?

Belastingadviseur bedrijfsovername

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.