Belastingadviseur mr. drs. M.E.H. Opgenoort is gespecialiseerd in onder meer bedrijfsopvolgingssituaties, inbreng in en herstructureringen van BV-structuren, innovatiebox en het oplossen van conflicten met de Belastingdienst. Vestigingsplaats Leiden en regio Den Haag zijn zijn belangrijkste werkgebieden.

De meeste administratiekantoren en accountants zijn goed in staat om de fiscale belangen van hun clienten te behartigen als het gaat om veel voorkomende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld belastingaangiften, gangbare bezwaarschriften en het verzorgen verschillende correspondentie met de Fiscus.

Opgenoort voor belastingadvies in Den Haag?

Bij bijzondere gebeurtenissen reikt de kennis en/of ervaring van dit kantoor soms niet ver genoeg om u optimaal van dienst te zijn. In dat geval is overleg met een gespecialiseerde belastingadviseur gewenst die de zaken deskundig en voortvarend aanpakt, bij voorkeur in overleg met uw administrateur of accountant. Wij komen voor ons belastingadvies dan ook graag naar Den Haag.

Wij werken inmiddels al meer dan 10 jaar nauw samen met meer dan 30 administratie- en accountantskantoren, voornamelijk in Den Haag en Leiden. Deze kantoren zijn meestal net te klein om een eigen ervaren belastingadviseur in dienst te nemen.

Wanneer u op zoek bent naar een goede belastingadviseur in Den Haag, neem dan zeker ook eens contact op met Opgenoort Belastingadvies. Onze verbondenheid met Den Haag blijkt wel uit de omvangrijke klantenkring die ons weten te vinden voor belastingadvies in Den Haag. Daarnaast verzorgen wij met regelmaat trainingen aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Opgenoort Belastingadvies,  ook voor regio Den Haag

Belastingadvies Den Haag

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.