Levert het ontwikkeld octrooi of WBSO-activum substantieel voordeel op? Wanneer u op zoek bent op naar een belastingadvies / belastingadviseur over de Innovatiebox, Opgenoort Belastingadvies heeft veel ervaring op het gebied van de Innovatiebox en de toepassing ervan.

Waarom belastingadvies Innovatiebox?

De innovatiebox kan bijzonder interessant zijn voor bedrijven die actief zijn in de ontwikkeling van nieuwe producten. Het is dan raadzaam om te onderzoeken of hiervoor subsidies kunnen worden aangevraagd voor de loonkosten (WBSO-subsidie). WBSO staat hierbij voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk.

Wanneer deze is toegekend en er ontstaat uiteindelijk technisch gezien een nieuw product (bijv. bepaalde computerprogrammatuur), dan vallen de voordelen daaruit onder de innovatiebox voor de vennootschapsbelasting.

Wilt u meer weten over de Innovatiebox en het belastingadvies dat wij hierover kunnen geven? Lees dan even verder op de pagina Toepassing Innovatiebox of neem contact op met de belastingadviseur.

Zijn wij ook uw belastingadviseur voor de Innovatiebox?

 

Belastingadvies Innovatiebox | Belastingadviseur

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.