Wanneer u op zoek bent op naar een specialist voor een….

Fiscale procedure in Amsterdam

….dan zit u bij Opgenoort Belastingadvies goed. Althans, Opgenoort Belastingadvies is niet gevestigd in Amsterdam, maar in heeft wel de vereiste expertise en ervaring in huis om een fiscale procedure in goede banen te leiden. Of u dan gevestigd bent in Leiden of Amsterdam, dat maakt niet uit.

Mr. drs. Michiel Opgenoort heeft al ruim 20 jaar ervaring met actief als fiscalist en is gespecialiseerd in onder meer bedrijfsoverdracht, bedrijfsovername en fusies. Daarnaast heeft hij veel ervaring in het voeren van een fiscale procedure voor de Rechtbank of het Gerechtshof, hoewel het sluiten van een fiscaal compromis met de Belastingdienst zijn voorkeur heeft.

Dus bent u op zoek naar een goede fiscalist in regio Amsterdam? Neem dan zeker even contact op met Opgenoort Belastingadvies. Wij komen ook graag naar u in Amsterdam.

Wilt u meer informatie over Opgenoort Belastingadvies en de activiteiten als fiscalist? Neem contact op voor meer informatie.

Fiscale procedure Amsterdam

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.