U wilt gebruikmaken van de Inkeerregeling in verband met niet aangegeven buitenlands vermogen of cryptovaluta en zoekt een adviseur in Leiden? Vrijwillige inkeer kon tot 1 juli 2016 nog met een boete van ‘slechts’ 60%. Bij een inkeer na 1 juli 2016 schrijft Staatssecretaris Wiebes een boete voor van 120%.

Opgenoort Belastingadvies is gespecialiseerd in het toepassen van de Inkeerregeling en is gevestigd in Leiden. Voorkom dat de Belastingdienst u op het spoor komt en een boete van maximaal 300% oplegt! Keer tijdig in en dat is voordeliger dan u wellicht denkt!

Meer informatie over de inkeerregeling kunt u lezen in dit artikel. Of u kunt direct contact opnemen met Opgenoort Belastingadvies in Leiden

Wij hebben ook ervaring in de inkeer van inkomsten/vermogen die via een Panamese SA hebben plaatsgevonden (Panama papers). Hierdoor is de belastingheffing (in box 3 i.p.v. box 2) beperkt gebleven met een minimale boete.

Inkeerregeling Leiden

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.