Inkeerregeling Rotterdam

Heeft u buitenlandse spaartegoeden of cryptovaluta jarenlang niet opgegeven bij de Belastingdienst? Als u gevestigd bent in Rotterdam e.o., dan helpt Opgenoort Belastingadvies u graag bij het toepassen van de inkeerregeling, waardoor u tot 1 juli 2016 nog ‘slechts’ 60% boete verschuldigd bent aan de Belastingdienst. Daarna geldt bij vrijwillige inkeer een boete van 120% tot 150%. Daarnaast zien wij mogelijkheden om de boete een flink stuk te verlagen! Keer in voordat het te laat is, want de Zwitserse banken zijn de namen en rekeningnummers aan het doorspelen aan de Nederlandse Belastingdienst. En de EU-lidstaten gaan saldi van crypto’s automatisch uitwisselen. Voorkom zo een boete van maximaal 300%.

Opgenoort Belastingadvies is gevestigd in Leiden en is gespecialiseerd in het toepassen van de Inkeerregeling en is ook werkzaam in de regio Rotterdam en de rest van Nederland. Ook m.b.t. de inkeer van Panamese vennootschappen heeft Michiel Opgenoort ervaring.

Meer informatie over de inkeerregeling of een andere vraag? Neem contact met ons op en/of lees dit artikel.

 

Inkeerregeling Rotterdam

Op de hoogte blijven?

Opgenoort Belastingadvies publiceert regelmatig actualiteiten rondom fiscale ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.